Aankoopadvies nieuwe fiets
 
Omdat fietsplezier en klachtenvrij presteren begint bij de optimale houding van elk individu op zijn fiets, is dit zeker een slimme investering voor elke fietser! 

Nog te vaak worden fietsen gekocht op basis van emotie of een framemaat. Helaas zorgen beide er niet voor dat jij de fiets koopt die echt bij je past. Framematen kunnen per merk verschillend uitpakken en niet elke geometrie is standaard voor iedereen geschikt. Ook het feit dat een bepaalde fiets vaak al enige tijd in de showroom van de fietsenmaker staat kan een reden zijn dat deze als 'de perfect passende fiets' aan onwetende klanten wordt aangeboden... Vaak is dan ook het gevolg dat het fietsplezier niet is wat men ervan verwacht had en zorgen klachten en of blessures voor een negatieve spriraal.

Gelukkig is dat niet nodig wanneer u zich goed laat opmeten en voorlichten door een specialist. Op basis van uw specifieke lichaamseigenschappen, uw wensen en sportieve doelen en uw persoonlijke voorkeuren, kunnen wij u een objectief advies geven zodat u zeker geen kat in de zak koopt.  Op deze wijze heeft u deze belangrijke informatie reeds voor de aanschaf van uw fiets in uw bezit. Klinkt logisch toch? De volgende stap is dat u kan gaan shoppen en uw fiets aanschaft. Wij staan na de aanschaf van de fiets weer voor u klaar voor de volgende stap: een Dynamische Bikefitting! (zie hier
of hier)

Interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogeljkheden of een afspraak: info@d-cycling.nl
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per aankoopadvies:
€ 75,00
Op verlanglijst
 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

 
Om onze website beter te laten functioneren maken wij gebruik van cookies.