Bikefitting Pakket Goud JUNIOR

Dit Bikefitting Pakket Goud Junior voor kinderen t/m 16 jaar omvat een dynamische bikefitting inclusief een digitale zadeldrukmeting waarmee op de juiste wijze uw fiets op uw lichaam wordt afgesteld. Dit kan zowel voor racefiets, tijdrit-/triathlonfietsen of MTB-fietsen.

De bikefitting start met een intake-gesprek om zowel de verschillende eigenschappen van de atleet (rijstijl, blessures, klachten,…) te ontdekken als de persoonlijke doelstellingen van de atleet te verkennen. Vervolgens doen we enkele lichamelijke testjes om bijvoorbeeld uw bewegelijkheid en lenigheid te testen en brengen we nauwkeurig de huidige afstelling van uw fiets in kaart. Aan de hand van al deze gegevens kunnen, indien nodig, de posities aangepast worden.

Vervolgens start de dynamische bikefitting die begint met het nauwgezet afstellen van uw schoenplaatjes en pedalen. Door middel van diverse nauwkeurige metingen starten we vervolgens met de aanpassing van uw fiets op uw lichaam, zodat u de meest ideale positie bereikt. We doen dit met gebruikmaking van video-analyse, laser en diverse professionele meetgereedschappen. Hierbij doen we ook een digitale zadeldrukmeting, waarmee we met een professionele drukpuntenmeting uw huidige zadel op de juiste manier kunnen afstellen of u goed kunnen adviseren om een ander zadel aan te schaffen. In dat laatste geval werken we altijd met testzadels zodat u na de bikefitting met zadeldrukmeting een aantal weken in uw eigen fietsomgeving kunt testen of ons advies en afsteling de juiste voor u is.  Het is daarom van belang dat u uw eigen fiets meeneemt, alsmede uw fietskleding en uw fietsschoenen. Een handdoek wordt ook aangeraden. Houd er rekening mee dat uw fiets schoon is en zorg ervoor dat de zadelpen wil bewegen en de schoenplaatjes en pedalen los willen.

Deze totale sessie duurt ongeveer tweeënhalf tot drie uur en wordt alleen op afspraak verricht. Neem daarvoor of voor het stellen van vragen, contact met ons op via info@d-cycling.nl  Betaling graag contant of per pin na afloop van de meting. Eventueel te vervangen onderdelen of extra aan te brengen zooltjes/schoenplaatjes/wigjes zijn niet bij de meetprijs inbegrepen. Bij kinderen die nog in de groei zijn doen we graag minimal 1x per 6 maanden een herfitting. De kosten hiervoor zijn € 45,00 per keer.

Het is mogelijk om bij dezelfde persoon ook een tweede gelijksoortige fiets (dus bv een 2e racefiets) te laten opmeten en te laten aanpassen zodat beide fietsen gelijk zijn. De prijs van deze meting/aanpassing is € 55,00 mits dit binnen 3 maanden na de eerste bikefitting plaatvindt. Voor een tweede bikefitting bij dezelfde persoon op een andersoortige fiets (dus bv een tijdritfiets) binnen 6 maanden na de eerste fiets rekenen we € 75,00. Deze extra metingen zijn exclusief een zadeldrukmeting. Eventueel te vervangen onderdelen zijn niet bij de meetprijs inbegrepen.

De dynamische Bikefitting wordt uitgevoerd door Dennis Jilesen, die zijn opleiding tot IBFI gecertificeerd Pro Level 3 Bikefitter onder andere volgde bij de Amerikaan Paul Swift, de grondlegger van het bikefitten uit Seattle – Verenigde Staten en Tony Corke, bikefit-specialist uit Bath – Groot Britannië.

Het is nu ook mogelijk om zelf online een afspraak te maken voor een bikefitting. Via onderstaande link kunt u kijken welke datums en tijden nog openstaan en kunt u direct een afspraak maken (de doorgestreepte datums/tijden zijn reeds bezet). Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op om deze te bevestigen. Klik hiervoor op: MAAK NU EEN AFSPRAAK

Prijsinformatie:
Prijs per meting:
€ 145,00
Aantal: Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

 
Om onze website beter te laten functioneren maken wij gebruik van cookies.