Bikefitting Pluspakket

Dit pluspakket omvat een dynamische bikefitting waarmee op de juiste wijze uw fiets op uw lichaam wordt afgesteld. Dit kan zowel voor racefiets, tijdrit-/triathlonfietsen of MTB-fietsen.

De bikefitting start met een intake-gesprek om zowel de verschillende eigenschappen van de atleet (rijstijl, blessures, klachten,…) te ontdekken als de persoonlijke doelstellingen van de atleet te verkennen. Vervolgens doen we enkele lichamelijke testjes om bijvoorbeeld uw bewegelijkheid en lenigheid te testen en brengen we nauwkeurig de huidige afstelling van uw fiets in kaart. Aan de hand van al deze gegevens kunnen, indien nodig, de posities aangepast worden.

Vervolgens start de dynamische bikefitting die begint met het nauwgezet afstellen van uw schoenplaatjes en pedalen. Door middel van diverse nauwkeurige metingen starten we vervolgens met de aanpassing van uw fiets op uw lichaam, zodat u de meest ideale positie bereikt. We doen dit met gebruikmaking van video-analyse, laser en diverse professionele meetgereedschappen. Het is daarom van belang dat u uw eigen fiets meeneemt, alsmede uw fietskleding en uw fietsschoenen. Een handdoek wordt ook aangeraden. Houd er rekening mee dat uw fiets schoon is en zorg ervoor dat de zadelpen wil bewegen en de schoenplaatjes en pedalen los willen.


Deze totale sessie duurt ongeveer twee tot tweeënhalf uur en wordt alleen op afspraak verricht. Neem daarvoor of voor het stellen van vragen, contact met ons op via info@d-cycling.nl  Betaling graag contant of per pin bij de meting. Eventueel te vervangen onderdelen of extra aan te brengen zooltjes/schoenplaatjes/wigjes zijn niet bij de meetprijs inbegrepen. Voor een optimaal resultaat adviseren wij om uw Bikefitting Pluspakket te combineren met een complete zadeldrukmeting. Een combinatiepakket levert relatieve tijdwinst op en is dientengevolge ook gunstiger in prijs (€180,00)

Het is mogelijk om bij dezelfde persoon ook een tweede gelijksoortige fiets (dus bv een 2e racefiets) te laten opmeten en te laten aanpassen zodat beide fietsen gelijk zijn. De prijs van deze meting/aanpassing is € 75,00 mits dit binnen 3 maanden na de eerste bikefitting plaatvindt. Voor een tweede bikefitting bij dezelfde persoon op een andersoortige fiets (dus bv een tijdritfiets) binnen 6 maanden na de eerste fiets rekenen we € 90,00. Eventueel te vervangen onderdelen zijn niet bij de meetprijs inbegrepen.

Het is ook mogelijk om een dynamische Bikefitting bij kinderen uit te voeren. De prijs voor een Juniorfit Plus is € 95,00 voor kinderen t/m 16 jaar. Eventueel te vervangen onderdelen zijn niet bij de meetprijs inbegrepen.

De dynamische Bikefitting wordt uitgevoerd door Dennis Jilesen, die zijn opleiding tot IBFI gecertificeerd Pro Level 3 Bikefitter volgde bij de Amerikaan Paul Swift, de grondlegger van het bikefitten uit Seattle – Verenigde Staten en Tony Corke, bikefit-specialist uit Bath – Groot Britannië.

Het is nu ook mogelijk om zelf online een afspraak te maken voor een bikefitting. Via onderstaande link kunt u kijken welke datums en tijden nog openstaan en kunt u direct een afspraak maken (de doorgestreepte datums/tijden zijn reeds bezet). Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op om deze te bevestigen. Klik hiervoor op: MAAK NU EEN AFSPRAAK

Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per meting:
€ 135,00
Op verlanglijst
 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Reviews Review toevoegen

Hartelijk dank voor het aanmaken van uw review! Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst wordt gecheckt door een beheerder.
Wanneer deze review gecheckt is zal hij verschijnen op deze pagina. We hopen dat alles naar wens was en dat we u snel weer terug mogen zien.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Alle bundels met dit artikel:

 
Om onze website beter te laten functioneren maken wij gebruik van cookies.