Bikefitting Pluspakket JUNIOR

Dit Pluspakket Junior voor kinderen t/m 16 jaar omvat een dynamische bikefitting waarmee op de juiste wijze je fiets op je lichaam wordt afgesteld. Dit kan zowel voor racefiets, tijdrit-/triathlonfietsen of MTB-fietsen.

De bikefitting start met een gesprek om zowel de verschillende eigenschappen van de atleet (rijstijl, blessures, klachten,…) te ontdekken als de persoonlijke doelstellingen van de atleet te verkennen. Aan de hand van deze gegevens kunnen, indien nodig, de posities aangepast worden.

Wanneer je een nieuwe fiets aan wilt schaffen, gaan we vervolgens over tot de lichaamsmeting om de juiste framemaat te bepalen. Bij een bikefitting op een bestaande fiets laten we dit achterwege. De volgende lichaamsdelen worden vervolgens met behulp van het Cyclefit systeem door ons opgemeten:
– binnenbeenlengte
– romplengte
– voetlengte links en rechts
– bovenbeenlengte
– armlengte
– schouderbreedte

Van deze metingen wordt een persoonlijk rapport gemaakt met het resultaat van alle metingen. 

De echte dynamische bikefitting begint met het nauwkeurig afstellen van je schoenplaatjes en pedalen. Met behulp van de door Cyclefit bepaalde resultaten en diverse nauwkeurige handmatige metingen starten we vervolgens met de aanpassing van uw fiets op je lichaam, zodat je de meest ideale positie bereikt. We doen dit met gebruikmaking van video-analyse, laser en diverse professionele meetgereedschappen. Het is daarom van belang dat je je eigen fiets meeneemt, alsmede je fietskleding en je fietsschoenen. Een handdoek wordt ook aangeraden. Houd er rekening mee dat je fiets schoon is en zorg ervoor dat de zadelpen wil bewegen en de schoenplaatjes en pedalen los willen.

Deze meting duurt ongeveer twee tot tweeënhalf uur en wordt alleen op afspraak verricht. Neem daarvoor of voor het stellen van vragen, contact met ons op via info@d-cycling.nl  Betaling graag contant of per pin bij de meting. Eventueel te vervangen onderdelen of extra aan te brengen zooltje/schoenplaatjes/wigjes zijn niet bij de meetprijs inbegrepen. Voor een optimaal resultaat adviseren wij om je Bikefitting Pluspakket Junior te combineren met een complete zadeldrukmeting. Een combinatiepakket levert relatieve tijdwinst op en is dientengevolge ook gunstiger in prijs (€ 140,00). Bij kinderen die nog in de groei zijn doen we graag minimal 1x per 6 maanden een herfitting. De kosten hiervoor zijn € 35,00 per keer.

Het is mogelijk om ook een tweede gelijksoortige fiets (dus bv een 2e racefiets) te laten opmeten en te laten aanpassen zodat beide fietsen gelijk zijn. De prijs van deze meting/aanpassing is € 45,00 mits dit binnen 3 maanden na de eerste bikefitting plaatvindt. Voor een tweede bikefitting op een andersoortige fiets (dus bv een tijdritfiets) binnen 6 maanden na de eerste fiets rekenen we € 75,00. Eventueel te vervangen onderdelen zijn niet bij de meetprijs inbegrepen.

De dynamische Bikefitting wordt uitgevoerd door Dennis Jilesen, die zijn opleiding tot gecertificeerd Pro Level 3 Bikefitter volgde bij de Amerikaan Paul Swift, de grondlegger van het bikefitten uit Seattle – Verenigde Staten en Tony Corke, bikefit-specialist uit Bath – Groot Britannië.

Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk: € 95,00
Aantal: Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Reviews Review toevoegen

Hartelijk dank voor het aanmaken van uw review! Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst wordt gecheckt door een beheerder.
Wanneer deze review gecheckt is zal hij verschijnen op deze pagina. We hopen dat alles naar wens was en dat we u snel weer terug mogen zien.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Alle bundels met dit artikel:

 
Om onze website beter te laten functioneren maken wij gebruik van cookies.