Digitale Zadeldrukmeting


Zadelpijn is een veel gehoord probleem. Veel fietsers klagen over pijn, huidirritatie of een doof gevoel in de bekkenbodemregio tijdens en/of na het fietsen. De klachten kunnen ook verder gaan en zelfs leiden tot lage rugklachten of klachten in de benen of genitaliën (tintelingen, doof gevoel of pijn). Eén en ander heeft natuurlijk te maken met de druk die plaatsvindt op het zadel. Gewicht van de fietser, drukverdeling op het zadel, duur van de belasting, oppervlakte en materiaal van het zadel , fietspositie en niet in de laatste plaats de anatomie van de fietser spelen hierbij een rol.

Met onze dynamische bikefittingen kunnen wij een groot deel van deze klachten oplossen dan wel verminderen. Door de fietser uitgebalanceerd op zijn fiets te zetten oefen je namelijk veel invloed uit op de manier waarop de fietser zit en beweegt. Hierbij is vaak het verdelen van de druk het sleutelbegrip. Vanuit de 3 contactpunten (pedaal, stuur en zadel) wordt de druk dan geoptimaliseerd. In andere gevallen zit het euvel veel meer in de anatomische kenmerken van de fietser (gewicht, bekkenvorm en –functie). In dergelijke gevallen is de keus voor een ander zadel vaak de oplossing. Het lastige is alleen: Welk zadel?!

Door onze digitale zadeldrukmetingen van het systeem Gebiomized, krijgen wij een nauwkeurig beeld over de drukverdeling op het zadeldek. Door simpelweg de beïnvloedbare factoren te veranderen (andere zadels uitproberen of het huidige zadel anders positioneren) en dan opnieuw te meten kunnen wij adviseren over het juiste zadel en de juiste positie daarvan. Doordat we deze meting doen terwijl je fietst op je eigen fiets krijgen we zo een waarheidsgetrouw en functioneel beeld.

Een complete digitale zadeldrukmeting duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. Voor een optimaal resultaat adviseren wij echter het Bikefitting Goud Pakket. Dit pakket pakket combineert een dynamische bikefitting met een zadeldrukmeting en levert relatieve tijdswinst op en is dientengevolge ook gunstiger in prijs (€ 180,00) dan wanneer u beide metingen los zou afnemen.

Het is nu ook mogelijk om zelf online een afspraak te maken voor een zadeldrukmeting. Via onderstaande link kunt u kijken welke datums en tijden nog openstaan en kunt u direct een afspraak maken (de doorgestreepte datums/tijden zijn reeds bezet). Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op om deze te bevestigen. Klik hiervoor op: MAAK NU EEN AFSPRAAK

Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per meting:
€ 100,00
Op verlanglijst
 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Alle bundels met dit artikel:

 
Om onze website beter te laten functioneren maken wij gebruik van cookies.