Vanaf 1 februari: Nu ook POWERbreathe ademspiertrainers bij d-cycling!


Zowel op sportief als op medisch gebied heeft ademspiertraining de laatste jaren een belangrijke opmars gemaakt. Een veelvoud aan onderzoeken laat zien dat het gericht trainen en sterker maken van de ademhalingsspieren het lichaam in staat stelt beter of langer te presteren en gevoelens van benauwdheid of kortademigheid (dyspneu) te verminderen. We weten allemaal dat we door te trainen of te bewegen onze conditie verbeteren. Dit proces kan heel effectief ondersteund worden en snelle verbetering van de prestaties geven door middel van ademhalingsspier training.

Door middel van POWERbreathe ademspiertrainers is het mogelijk om op een goede en verantwoorde manier uw ademhalingsspieren te trainen. Iedereen die wel eens het gevoel heeft dat de ademhaling een beperking vormt kan baat hebben bij ademspiertraining. Ademspiertraining helpt bij het leveren van een (grotere) inspanning; bij het sporten, bij het bewegen of misschien zelfs wel gewoon bij het traplopen. Kijk voor meer informatie op de website www.trainjelongen.nl.

Vanaf 1 februari 2012 zijn de producten van POWERbreathe nu ook verkrijgbaar bij d-cycling.nl. Kijk snel in onze webshop naar de verschillende mogelijkheden!
 

    28-01-2012 13:52

 
Om onze website beter te laten functioneren maken wij gebruik van cookies.