Assortiment aangevuld met nieuwe topmerken!


Voortdurend zijn we bij d-cycling op zoek naar nieuwe kwaliteitsproducten die ons assortiment kunnen verrijken. Omdat we per 1 maart jongstleden gestopt zijn met het verkopen van SIDI schoenen, moesten we snel op zoek naar een ander schoenenmerk dat deze leegte kan opvullen. En dat hebben we heel snel kunnen vinden! Per eind maart aanstaande wordt d-cycling namelijk dealer van Northwave schoenen.

We zijn heel blij dat we dit Italiaanse topmerk in ons assortiment hebben kunnen opnemen en we verwachten er veel van! Zeker nu Northwave dit seizoen de nieuwe schoenensponsor is geworden van de Nederlandse Worldtourploeg Vacansoleil-DCM, waardoor het merk het hele jaar volop in beeld is!

De komende dagen gaan we hard aan het werk om de schoenen in de shop te plaatsen, zodat u ze snel kunt bekijken en bestellen. Wanneer u vragen heeft over Northwave schoenen laat het ons dan weten via het contactformulier.

Naast Northwave komen er de komende periode nog twee nieuwe merken in de shop. Allereerst gaan we ook ZeroRH+ brillen verkopen, de bril van Alberto Contador! En verder zijn we heel blij dat we de producten van Profile Design  aan ons assortiment kunnen toevoegen. Met dit merk zijn we namelijk in staat om de tijdrit- en triathlonmarkt nog beter te bedienen dan we momenteel al doen. Ook voor de bouw van customized fietsen is Profile Design een welkome aanvulling!

Kortom: d-cycling blijft in beweging met nieuwe topmerken, die net als wij Hart hebben voor de wielersport!

13-03-2013

    13-03-2013 00:00

 
Om onze website beter te laten functioneren maken wij gebruik van cookies.