Nationale Fiets Projecten is dé specialist op het gebied van de fiets als vervoermiddel in het woon-werkverkeer. Nationale Fiets Projecten bestaat sinds de introductie van de fiscaal aantrekkelijke 'fiets van de zaak' in 1995 en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider op het gebied van merkonafhankelijke fietsprojecten.


Voor alle organisaties en instellingen die hun medewerkers een aantrekkelijk voordeel willen geven is Nationale Fiets Projecten een professionele, pro-actieve, sympathieke en maatschappijbewuste dienstverlener die de werkgever alle zorg uit handen neemt, terwijl de werknemer grote keuzevrijheid heeft, zodat de werknemers hun werkgever zien als een maatschappelijk verantwoorde werkgever.

Met het Nationale Fietsplan schaft u op een fiscaal vriendelijke manier een nieuwe fiets aan met maximaal 52% korting (geldig over de eerste € 749,00 van de aanschafwaarde van uw fiets). En dat is nog niet alles. U kunt ook met fiscaal voordeel een fietsverzekering en de nationale fietsbon aanschaffen!

Ook in 2015 is dat nog steeds mogelijk. Werkgevers mogen de 'fiets van de zaak' per 1 januari 2015 nog steeds aan hun werknemers aanbieden. Weliswaar vervalt de huidige fiscale regelgeving (de door de belastingdienst opgestelde regels), maar de 'fiets van de zaak' mag verstrekt blijven worden. Deze verstrekking valt dan wel onder de werkkostenregeling.

Kortom: ook bij d-cycling kunt u nu met een fiscaal aantrekkelijke regeling een fiets aanschaffen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden of klik op onderstaande banner!(31-07-2014)

    01-08-2014 00:00

 
Om onze website beter te laten functioneren maken wij gebruik van cookies.