d-cycling start tweede webshop met Surplaz Clothing!


Enige maanden geleden maakte ontwerper Jorn Jilesen een prachtig t-shirt voor d-cycling. Nadat we deze en enkele andere ontwerpen op onze Facebookpagina hadden laten zien, kwamen er vele enthousiaste reacties en vragen waar de shirts te koop waren.

Dat heeft ons doen besluiten om als onderdeel van d-cycling een tweede webshop op te zetten, waarin we zogenaamde 'After-Cycling kleding' gaan verkopen. Want wat is er nou lekkerder om na een mooie fietstocht lekker te douchen en daarna een schoon shirt uit de kast te trekken dat ook nog eens refereert aan je favoriete sport!

Begin september gaat de webshop www.surplaz.nl open. Momenteel hebben we vijf verschillende shirts (in heren en dames modellen) in de shop staan. De bedoeling is om iedere maand de collectie met 2 shirts of truien uit te breiden. We willen de shirts exclusief houden zodat we overal een gelimiteerd aantal van zullen maken. Op is dan ook op.  Zo blijft je shirt lekker speciaal!

In de nabije toekomst zal het ook mogelijk zijn om door ons je eigen t-shirts te laten bedrukken in kleine oplages (vanaf + 10 shirts). Leuk voor je vereniging, bedrijf of vriendengroep. Meer informatie daarover volgt spoedig. Kun je daar niet op wachten neem dan even contact op via info@surplaz.nl.

30-08-2014

    30-08-2014 00:00

 
Om onze website beter te laten functioneren maken wij gebruik van cookies.