Op de laatste dag van 2014 is het even tijd om terug te kijken op het (bijna) afgelopen jaar. 2014 was voor d-cycling een mooi en bijzonder jaar, wat in januari al direct mooi begon met de ingebruikname van ons nieuwe kantoor en nieuwe werkplaats. Wat een vooruitgang was dat! De klanten konden we hiermee nog beter te woord staan en de nieuwe werkplaats en fittingruimte was een grote vooruitgang die nodig was om nog beter onze high-end customized fietsen te bouwen en af te stellen.

Naast de bouw van vele mooie topfietsen hebben we dit jaar ook groots ingezet op het uitbreiding van de Bikefitting. Met het aangaan van belangrijke investeringen zijn we nu in staat om onze klanten nog beter op de fiets te zetten. Omdat ik ervan overtuigt ben dat het aangaan van een goede bikefitting-sessie de komende jaren en steeds belangrijker aspect van het fietsen wordt, zal d-cycling ook de komende jaren hierin blijven investeren op het gebied van kennis en materialen.

Zakelijk was 2014 voor ons een succesvol jaar! We hebben in dit jaar heel veel erg mooie customized Argon 18 en Bottecchia fietsen mogen bouwen en daarmee zeer veel klanten blij mogen maken. Als echte liefhebber heb ik genoten van de vele mooie projecten die dit jaar onze werkplaats hebben mogen verlaten! Ook de webshop, waar het in 2011 allemaal me begonnen is, kende een goed jaar en de pakketten vonden dankzij DHL hun weg door heel de Benelux!

En nu zijn we al weer bijna in 2015... Wij hebben er erg veel zin in om onze passie weer met u te delen! We hopen ook in het nieuwe jaar weer vele mooie customized fietsen te kunnen bouwen en veel liefhebber goed op de fiets te kunnen zetten. De eerste opdrachten voor 2015 staan al weer op de rol! We zullen u via onze website en via Faceboek en Twitter zo goed mogelijk op de hoogte houden.

Tot slot wil ik iedereen een goede jaarwisseling wensen en een heel goed, gelukkig en sportief 2015!

Dennis Jilesen
d-cycling

    31-12-2014 00:00

 
Om onze website beter te laten functioneren maken wij gebruik van cookies.