Enkele dagen geleden kondigden we het al aan via onze Facebook-pagina: we hebben een derde fietsmerk aan ons assortiment toegevoegd. Met trots kunnen wij u melden dat het hierbij gaat hier om het Oostenrijkse topmerk SIMPLON. Deze fantastische frames, fietsen en ATB's zijn nog niet heel bekend bij het grote publiek in Nederland, maar de liefhebbers weten dat dit topkwaliteit is!

De fietsen staan steevast bovenaan in alle testen in buitenlandse fietsbladen en scoren in alle opzichten hoge cijfers! Twee jaar geleden was het de teamfiets van Team Netapp en sinds dit jaar rijd het Nederlandse Continentale Baby-Dump Wielerteam op de Simplon Nexio.

De komende dagen gaan de frames en de ATB's op onze website geplaatst worden en starten we met de verkoop. Zoals u van ons gewend bent worden ook de Simplon frames door ons customized opgebouwd.

Benieuwd naar Simplon? Kijk dan de komende dagen regelmatig op: http://www.d-cycling.nl/Simplon of neem contact met ons op via info@d-cycling.nl of 0517-232644

    10-02-2015 00:00

 
Om onze website beter te laten functioneren maken wij gebruik van cookies.