Klantenservice
Bestelinformatie
 
Bestellen in onze online winkel gaat heel eenvoudig:
U plaatst de producten die u hebben wilt in uw winkelwagentje, controleert uw besteling, vult uw adresgegevens in en bevestigt uw bestelling binnen slechts enkele klikken. Wij zorgen vervolgens dat u uw bestelde producten snel in huis heeft. Van iedere bestelling via onze online winkel ontvangt u automatisch een bevestiging per e-mail.

Indien u problemen ondervind tijdens het bestellen en graag geholpen wil worden dan kunt u ons altijd een email sturen via het contactformulier.
Levertijd
 
Vrijwel alle artikelen leveren wij uit onze eigen of een externe voorraad. Uw bestelling heeft uw dan ook in de regel binnen 5 werkdagen al in huis. Is er sprake van een langere levertijd, dan nemen wij daarover na uw bestelling altijd contact met u op.
Bezorging
 
Voor de verzending van uw bestelling maken wij gebruik van DHL als standaard pakketdienst.

Zodra uw bestelling bij ons verstuurd wordt dan ontvangt u automatisch een bevestiging per email. Doorgaans worden bestellingen na verzending de volgende werkdag bezorgd. Indien u tijdens de bezorgpoging niet thuis bent dan zal u hiervan een kennisgeving in de brievenbus ontvangen.

Indien er problemen zijn met de aflevering van uw bestelling dan horen wij dat graag van u.
Verzend- en administratiekosten
 
Voor alle bestellingen met een maximaal gewicht van 10 kg worden er binnen Nederland € 6,75 aan verzend- en administratiekosten  in rekening gebracht.  Voor zendingen naar België rekenen wij voor pakketten van maximaal 2 kg € 11,00 aan verzend- en administratiekosten. Alle bestellingen boven € 150,00 worden binnen Nederland gratis verzonden. Voor bestelling boven € 150,00 naar België rekenen we € 9,00 aan verzend- en administratiekosten.

Kleine onderdelen tot 250 gram  (die in een enveloppe passen)  verzenden wij naar u tegen een vast bedrag van € 2,50 aan verzend- en administratiekosten. Dit is alleen mogelijk binnen Nederland.
Betaalmethodes

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:
  • iDEAL: Snel, eenvoudig en net zo veilig als internetbankieren
  • Creditcard/PayPal: De veiligste en meest efficiënte manier om uw creditcard betaling te doen
  • Vooruitbetaling: Overschrijving via Internetbankieren of overschrijvingskaart Zodra wij uw geld hebben ontvangen, verzenden wij uw bestelling. Houdt rekening met een overboekingstijd van één tot drie werkdagen
  • Pinnen: Bij afhalen van uw artikelen is het mogelijk om bij ons te pinnen.
Retouren
 
U heeft tot 14 kalenderdagen na ontvangst de tijd om uw bestelling te inspecteren en er voor te kiezen de koop te annuleren. Dit kunt u zonder opgave van reden doen, maar wij waarderen het als u een reden opgeeft zodat wij een betere service kunnen aanbieden.

Er zijn een aantal uitzonderingen, u kunt het artikel dan niet retouren:

1. Als een artikel of de orginele verpakking beschadigd is.
2. Als een verzending incompleet is.
3. Als een artikel gemonteerd is en of montagesporen heeft.
4. Als 't artikel om hygiënische redenen niet gertourneerd kan worden
5. Als het artikel speciaal op uw verzoek is besteld en normaal niet in ons assortiment voorkomt

 
Indien u een product wil ruilen of retourneren dan dient dit altijd vooraf aangemeld te worden door een email te sturen naar klantenservice@d-cycling.nl. Onze afdeling Klantenservice zal u dan per email een retourformulier toesturen welke u ingevuld met het product naar ons toe kunt sturen. Retourzendingen zonder retourformulier en ongefrankeerde retourzendingen worden niet in behandeling genomen.  Indien u de gehele bestelling retourneert, storten wij het complete aankoopbedrag naar u retour. De gemaakte verzendkosten worden niet geretourneerd. Ook de verzendkosten voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening.
Garantie
 
Indien u een defect of of niet correct werkend product heeft ontvangen dan kan deze voor garantie beoordeeld worden. Bij alle producten die wij aanbieden hanteren wij de geldende fabrieksgarantie. Hierbij nemen wij bijzondere gevallen in overleg met de distributeurs altijd een mogelijkheid tot coulance in acht.

Een garantieaanvraag dient altijd eerst per email gestuurd worden naar 
klantenservice@d-cycling.nl waarna u verdere instructies van ons zult ontvangen.
Openingstijden

Ons kantoor, onze werkplaats en onze bikefittingstudio zijn bereikbaar tijdens de volgende openingstijden:
Maandag 9:30 t/m 18:00  -  's avonds op afspraak
Dinsdag 9:30 t/m 18:00  -  's avonds op afspraak
Woensdag 9:30 t/m 18:00  -  's avonds op afspraak
Donderdag 9:30 t/m 18:00  -  's avonds op afspraak
Vrijdag 9:30 t/m 17:00  -  's avonds op afspraak
Zaterdag Alleen geopend op afspraak
Zondag Gesloten

d-cycling is op feestdagen gesloten. Bestellingen kunnen wel worden geplaatst maar deze kunnen pas op de eerst volgende werkdag worden verwerkt. 


Bedrijfsgegevens
d-cycling
Haven 15
9035 BC  Dronryp
Nederland

email: info@d-cycling.nl

telefoon: +31 (0) 517 232 644

In verband met drukte zijn wij telefonisch vaak slecht bereikbaar. Het heeft daarom onze voorkeur wanneer u contact met ons opneemt per email. Wij zullen uw mail altijd binnen maximaal 1 werkdag beantwoorden.

Bezoeken:
Tijdens bovenstaande openingstijden. 's Avonds en op zaterdag alleen op afspraak


Zoals hierboven ook is vermeld: het heeft onze voorkeur wanneer u contact met ons opneemt per email. Ook buiten de bovengenoemde openingstijden is de klantenservice bereikbaar per email. Wij streven ernaar om uiterlijk binnen 24 uur te reageren op uw mail. Het emailadres dat u hiervoor kunt gebruiken is
info@d-cycling.nl

Meer over de condities
  • dat vrijwel alle artikelen altijd binnen 5 werkdagen worden geleverd
  • dat uw internet-bestelling automatisch per e-mail wordt bevestigd
  • dat uw bestelling altijd nog eenvoudig is terug te draaien (zolang er nog niets is uitgeleverd)
  • dat u altijd een officiële, gespecificeerde factuur ontvangt
  • dat er een retour- en garantieregeling is voor alle artikelen
  • boven € 150,00 geen verzendkosten worden gerekend binnen Nederland
De pagina die u nu leest, geeft u een globaal overzicht van onze werkwijze. De volledige condities zijn omschreven onder "Algemene Voorwaarden" en kunt u daar nalezen.

Goed om te weten is in ieder geval:
d-cycling staat altijd open voor vragen en opmerkingen. Wij proberen uw vragen altijd zo snel en correct mogelijk te beantwoorden. Wij ontvangen graag opmerkingen en kritiek zodat we onze service, assortiment, online shop enz kunnen verbeteren.
Voor al uw vragen en opmerkingen kunt u zich richten tot onze klantenservice, wij staan u graag te woord.
 
 
Om onze website beter te laten functioneren maken wij gebruik van cookies.