U kunt bij ons al een hele poos terecht voor uw bikefitting. Door middel van uitgebreide metingen aan uw lichaam en aanpassingen aan uw fiets proberen we u op een goede en verantwoorde manier op de fiets te krijgen. Goed op de fiets zitten betekent meer fietsplezier, betere prestaties, en minder kans op klachten of blessures.

Om dit nog beter te kunnen doen hebben we besloten om met ingang van 15 september 2014 deze metingen te verrichten met een nog geavanceerder programma, namelijk met Cyclefit Bikefitting. Met dit programma kunnen we nog meer variabelen meten waardoor we nog meer informatie verkrijgen om uw fiets optimaal aan te passen aan uw lichaam. Ook het controleren en eventueel aanpassen van uw schoenplaatjes behoort nu tot de (standaard) mogelijkheden.

Bij aanschaf van een nieuwe, door ons gebouwde fiets, is de Cyclefit Bikefitting altijd gratis. In alle andere gevallen vragen we daar een vergoeding voor. Kijk voor meer informatie op: http://www.d-cycling.nl/Dynamische-Bikefitting

(13-09-2014)

 

    13-09-2014 00:00

 
Om onze website beter te laten functioneren maken wij gebruik van cookies.