Racefiets-, Tijdritfiets- & Mountainbikeverzekering

De beste verzekering voor uw kostbare racefiets, tijdritfiets, mountainbike, ATB, baanfiets en veldritfiets. Sluit nu je Kingpolis fietsverzekering af en word automatisch lid van de KNWU!
 
Met de KNWU fietsverzekering van Kingpolis is je fiets niet alleen goed verzekerd tegen schade en diefstal, maar word je ook automatisch lid van de KNWU (tenzij je dat al bent) en profiteer je direct van vele voordelen zoals kortingen op KNWU en NTFU wedstrijden en toertochten!  En dat alles met een eigen risico van slechts €50,00!! Ook ben je meteen aanvullend verzekerd voor:
 
  • aansprakelijkheidsverzekering
  • ongevallenverzekering
  • rechtsbijstandverzekering
Ben je ook zo'n liefhebber van (baan)wielrennen, mountainbiken of veldrijden? Kies dan voor de beste verzekering van Kingpolis voor je racefiets, tijdritfiets, mountainbike, BMX of handbike. Alle schade die ontstaat tijdens het gebruik van de fiets is gedekt, dus ook schade die ontstaat in wedstrijdverband en trainingen!

Meer informatie of direct afsluiten?
Klik hier voor meer informatie over de KNWU Fietsverzekering en/of sluit de verzekering direct af. Het is ook mogelijk om bij ons langs te komen en samen met ons de verzekering af te sluiten. Ook voor het maken van een schaderapport en/of een schadereparatie kunt u bij ons terecht!