Werkplaats

Heeft uw fiets een onderhoudsbeurt nodig of wenst u een specifieke service, dan kunt u ook bij d-cycling terecht. Wij beschikken over een professionele werkplaats met alle benodigde gereedschappen voor het onderhouden van alle merken racefietsen, gravelbikes, triathlon- en tijdritfietsen. Wij doen geen reparatie van wielen. Onderhoud van ATB's enkel in overleg. Ook voor gebroken/gescheurde carbon frames kunnen wij u verder helpen. We zijn Carbonherstel Servicepunt en zijn daarmee specialist in de totale afhandeling bij schade aan uw carbon frame.

U kunt uw fiets op afspraak langsbrengen. Mail ons op info@d-cycling.nl voor het maken van een afspraak of voor het aanvragen van informatie of bel ons op 0517-232644.
 
Voordelen van de d-cycling werkplaats:
  • Persoonlijke service en contact staan hoog in het vaandel bij d-cycling. Heeft u specifieke vragen of advies nodig? Twijfel niet en neem contact met ons op via telefoon of e-mail.
  • Ook 's avonds of in het weekend kunt u op afspraak bij ons terecht om de fiets te brengen of op te halen. Dus niet meer haasten of gedoe met uw werktijden!