Dynamische Pro Level 3 Bikefitting

Dennis Jilesen is bij d-cycling de IBFI gecertificeerde Pro Level 3 specialist op het gebied van Bikefitting, waarmee hij tot de hoogst opgeleide bikefitters van Nederland behoort en u op een goede en verantwoorde manier op de fiets zet. Dennis volgde zijn opleidingen tot IBFI gecertificeerd Pro Level 3 Bikefitter bij Paul Swift, de grondlegger van het bikefitten uit Seattle – Verenigde Staten en Tony Corke, bikefit-specialist uit Bath – Groot Britannië. Door de juiste positie op de fiets voorkom je vervelende drukpunten en verhoog je comfort, krachtoverbrenging en plezier. Je behaalt immers betere prestatie met minder inspanning. Daarom is een Bikefitting bij d-cycling zeker een slimme investering voor elke fietser!

De bikefitting start met een intake-gesprek om zowel de verschillende eigenschappen van de atleet (rijstijl, blessures, klachten,…) te ontdekken als de persoonlijke doelstellingen van de atleet te verkennen. Vervolgens doen we enkele lichamelijke testjes om bijvoorbeeld uw bewegelijkheid en lenigheid te testen en brengen we nauwkeurig de huidige afstelling van uw fiets in kaart. Aan de hand van al deze gegevens kunnen, indien nodig, de posities aangepast worden.

Vervolgens start de dynamische bikefitting die begint met het nauwgezet afstellen van uw schoenplaatjes en pedalen. Door middel van diverse nauwkeurige metingen gaan we vervolgens verder met de aanpassing van uw fiets op uw lichaam, zodat u de meest ideale positie bereikt. We doen dit met gebruikmaking van video-analyse, laser en diverse professionele meetgereedschappen. Het is daarom van belang dat u uw eigen fiets meeneemt, alsmede uw fietskleding en uw fietsschoenen. Een handdoek wordt ook aangeraden. Houd er rekening mee dat uw fiets schoon is en zorg ervoor dat de zadelpen wil bewegen en de schoenplaatjes en pedalen los willen.

Deze bikefitting duurt twee tot drie uur en wordt alleen op afspraak verricht. Betaling graag contant of per pin na de meting. Eventueel te vervangen onderdelen of extra aan te brengen zooltjes, schoenplaatjes/wigjes zijn niet bij de meetprijs inbegrepen.

Het is mogelijk om bij dezelfde persoon tegen meerprijs ook een tweede gelijksoortige fiets te laten opmeten en te laten aanpassen zodat beide fietsen gelijk zijn. Eventueel te vervangen onderdelen zijn niet bij de meetprijs inbegrepen.

Interesse in een dynamische bikefitting of wilt u meer informatie? Neem dan snel contact met ons op voor het maken van een afspraak. We zijn te bereiken via telefoonnummer 0517-232644 of via
info@d-cycling.nl. De bikefitting vindt plaats aan de Haven 15, 9035BC  Dronryp (ingang achterzijde)

Het is nu ook mogelijk om zelf online een afspraak te maken voor een bikefitting. Via onderstaande link kunt u kijken welke datums en tijden nog openstaan en kunt u direct een afspraak maken (de doorgestreepte datums/tijden zijn reeds bezet). Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op om deze te bevestigen. Klik hiervoor op: MAAK NU EEN AFSPRAAK

Meer informatie kunt u ook nalezen op http://www.d-cycling.nl/Dynamische-Bikefitting

 
Om onze website beter te laten functioneren maken wij gebruik van cookies.