CEEPO werd in 2003 opgericht door Nobuyuki "Joe" Tanaka in Aichi, Japan, als een nichemerk dat zich richt op het ontwerpen van aerodynamische oplossingen voor triathlonfietsen. CEEPO's obsessie met het vinden van aerodynamische oplossingen voor triathlon is uitgegroeid tot weg- en gravelbike activiteiten. Gebruikmakend van de lessen uit een decennium in vooruitstrevend design, blijft CEEPO vandaag de dag toonaangevend op het gebied van fietsontwerp om de vraag te beantwoorden: hoeveel sneller kunnen we gaan?
 


Weergave:

Een CEEPO kopen bij Key Dealer d-cycling:
  • Altijd persoonlijke service: wilt u langskomen? Wij maken een afspraak en nemen de tijd. De aanschaf van een maatwerk fiets vergt onze volle aandacht! Heeft u specifieke wensen? Ook geen probleem!
  • Inclusief: dynamische fietsmeting, zowel vóór als ná aankoop. Wij zijn gecertificeerd specialist op het gebied van Dynamische Bikefitting, waarmee we u op een goede en verantwoorde manier op de fiets zetten. Goed op de fiets zitten betekent meer fietsplezier, betere prestaties en minder kans op klachten en blessures.
  • Professionele werkplaats aanwezig voor alle service en onderhoud, ook na 18:00 kunt u bij ons terecht!
  • Mogelijkheid om uw fiets direct te verzekeren tegen schade en diefstal
 
Onze werkwijze?       
1. Offerte op maat     2. Maat bepaling     3. Fiets bouwen     4. Bikefitting en aflevering