Factor

Innovatie, snelheid en prestaties door geavanceerde engineering  -  Welkom bij Factor Bikes!

In tegenstelling tot de meeste merken in de fietsindustrie is Factor de enige eigenaar van de Factor-productiefaciliteit en de auteur van elke Factor-fiets. Het is deze vaste toewijding aan in-house ontwerp, testen en productie die zorgt voor een omgeving waarin inspiratie een essentieel onderdeel van perfectie wordt. Perfectie ontstaat niet door toeval of geluk. Het is het product van het persoonlijk en obsessief overzien van elk detail, hoe klein ook.

Factor frames zijn bij ons volledig customized, dus in uw eigen gewenste configuratie, op te bouwen!

VANWEGE DE CORONA PROBLEMATIEK VAN DE AFGELOPEN JAREN ZIJN FRAMES EN FIETSEN MOMENTEEL NOG STEEDS NIET NORMAAL LEVERBAAR. NEEM ALVORENS TE BESTELLEN EERST CONTACT MET ONS OP OM NAVRAAG TE DOEN NAAR EEN EVENTUELE LEVERTIJD (UPDATE 22-02-2023)


Weergave:
 

Een Factor kopen bij dealer d-cycling:
  • Altijd persoonlijke service: wilt u langskomen? Wij maken een afspraak en nemen de tijd. De aanschaf van een maatwerk fiets vergt onze volle aandacht! Heeft u specifieke wensen? Ook geen probleem!
  • Inclusief: dynamische fietsmeting, zowel vóór als ná aankoop. Wij zijn gecertificeerd specialist op het gebied van Dynamische Bikefitting, waarmee we u op een goede en verantwoorde manier op de fiets zetten. Goed op de fiets zitten betekent meer fietsplezier, betere prestaties en minder kans op klachten en blessures.
  • Professionele werkplaats aanwezig voor alle service en onderhoud, ook na 18:00 kunt u bij ons terecht!
  • Mogelijkheid om uw fiets direct te verzekeren tegen schade en diefstal
 
Onze werkwijze?       
1. Offerte op maat     2. Maat bepaling     3. Fiets bouwen     4. Bikefitting en aflevering