Ridley
Van Caleb Ewan's Noah Fast Disc tot de Helium SLA van een toerfietser, iedere Ridley fiets is gemaakt om te schitteren. Het hoeft niet altijd een overwinning in een wedstrijd te zijn. Een bergtocht overwinnen of de top van een gevreesde col bereiken telt voor Ridley net zo goed mee. En waarom geen aartsmoeilijke singletrack of een enkeldiep modderveld? Wat je wilt overwinnen, laten we volledig aan jou over, want iedere fietser kan en moet zijn eigen gloriemoment hebben...
 
d-cycling is officieel dealer van Ridley. Alle fietsen worden door ons volledig naar uw eigen wensen opgebouwd in onze eigen werkplaats.

VANWEGE DE CORONA PROBLEMATIEK IS ER MOMENTEEL EEN LANGE LEVERTIJD VOOR FRAMES EN FIETSEN. NEEM ALVORENS TE BESTELLEN EERST CONTACT MET ONS OP OM NAVRAAG TE DOEN NAAR DE LEVERTIJD (UPDATE 15-02-2021)


Weergave:
 

Een Ridley kopen bij dealer d-cycling:
  • Altijd persoonlijke service: wilt u langskomen? Wij maken een afspraak en nemen de tijd. De aanschaf van een maatwerk fiets vergt onze volle aandacht! Heeft u specifieke wensen? Ook geen probleem!
  • Inclusief: dynamische fietsmeting, zowel vóór als ná aankoop. Wij zijn gecertificeerd specialist op het gebied van Dynamische Bikefitting, waarmee we u op een goede en verantwoorde manier op de fiets zetten. Goed op de fiets zitten betekent meer fietsplezier, betere prestaties en minder kans op klachten en blessures.
  • Professionele werkplaats aanwezig voor alle service en onderhoud, ook na 18:00 kunt u bij ons terecht!
  • Eventuele mogelijkheid om uw fiets direct te verzekeren tegen schade en diefstal
 
Onze werkwijze?       
1. Offerte op maat     2. Maat bepaling     3. Fiets bouwen     4. Bikefitting en aflevering