Argon-18
d-cycling is al sinds 2011 Master Dealer van Argon 18 fietsen. In nauwe samenspraak met u wordt uw Argon 18 fiets geheel naar uw eigen persoonlijke wensen door ons opgebouwd, altijd inclusief een dynamische fietsmeting zowel voor als na de aankoop. Laat ons rustig weten als u interesse heeft. Aan de hand van een duidelijke offerte kunnen we uw wensen uitstekend in kaart brengen!

 

VANWEGE DE CORONA PROBLEMATIEK VAN DE AFGELOPEN JAREN ZIJN FRAMES EN FIETSEN MOMENTEEL NOG STEEDS NIET NORMAAL LEVERBAAR. NEEM ALVORENS TE BESTELLEN EERST CONTACT MET ONS OP OM NAVRAAG TE DOEN NAAR EEN EVENTUELE LEVERTIJD (UPDATE 22-02-2023)Weergave:
 

Een Argon18 kopen bij Key Dealer d-cycling:
  • Altijd persoonlijke service: wilt u langskomen? Wij maken een afspraak en nemen de tijd. De aanschaf van een maatwerk fiets vergt onze volle aandacht! Heeft u specifieke wensen? Ook geen probleem!
  • Inclusief: dynamische fietsmeting, zowel vóór als ná aankoop. Wij zijn gecertificeerd specialist op het gebied van Dynamische Bikefitting, waarmee we u op een goede en verantwoorde manier op de fiets zetten. Goed op de fiets zitten betekent meer fietsplezier, betere prestaties en minder kans op klachten en blessures.
  • Professionele werkplaats aanwezig voor alle service en onderhoud, ook na 18:00 kunt u bij ons terecht!
  • Mogelijkheid om uw fiets direct te verzekeren tegen schade en diefstal
 
Onze werkwijze?       
1. Offerte op maat     2. Maat bepaling     3. Fiets bouwen     4. Bikefitting en aflevering