Dicima
Jarenlange ervaring, vakmanschap en de liefde voor de fiets hebben geresulteerd in een product dat gericht is op de individuele wensen van de ware fietsliefhebber. Geen massaproductie, maar ook geen onbetaalbare exclusiviteit. Dat is DICIMA, het eigen framemerk van d-cycling: Full Customized Racebikes

U kunt kiezen uit een ruim aanbod van framemodellen, maten en kleuren. Ook voor de verdere afmontage worden louter topkwaliteit onderdelen gebruikt die u tot in de kleinste details zelf uitgekozen hebt.

Zoekt u een kwalitatief hoogstaande en unieke racefiets of alleen een frame? Dan is DICIMA zeker iets voor u! Heeft u interesse, neem dan zeker contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken (info@d-cycling.nl).
 

VANWEGE DE CORONA PROBLEMATIEK VAN DE AFGELOPEN JAREN ZIJN FRAMES EN FIETSEN MOMENTEEL NOG STEEDS NIET NORMAAL LEVERBAAR. NEEM ALVORENS TE BESTELLEN EERST CONTACT MET ONS OP OM NAVRAAG TE DOEN NAAR EEN EVENTUELE LEVERTIJD (UPDATE 22-02-2023)Weergave:

Een DICIMA kopen bij d-cycling:
  • Altijd persoonlijke service: wilt u langskomen? Wij maken een afspraak en nemen de tijd. De aanschaf van een maatwerk fiets vergt onze volle aandacht! Heeft u specifieke wensen? Ook geen probleem!
  • Inclusief: dynamische fietsmeting, zowel vóór als ná aankoop. Wij zijn gecertificeerd specialist op het gebied van Dynamische Bikefitting, waarmee we u op een goede en verantwoorde manier op de fiets zetten. Goed op de fiets zitten betekent meer fietsplezier, betere prestaties en minder kans op klachten en blessures.
  • Professionele werkplaats aanwezig voor alle service en onderhoud, ook na 18:00 kunt u bij ons terecht!
  • Mogelijkheid om uw fiets direct te verzekeren tegen schade en diefstal
 Onze werkwijze?       
1. Offerte op maat     2. Maat bepaling     3. Fiets bouwen     4. Bikefitting en aflevering