Eddy-Merckx
Eddy Merckx bouwt racefietsen voor fietsers die 'out of the box' durven te stappen. Voor mensen met een sterke persoonlijkheid, die ernaar streven echt uniek te zijn.

Het DNA van deze unieke racefietsen komt van de meest unieke wielrenner aller tijden: Eddy Merckx. Zijn staat van dienst, zijn 525 overwinningen, zijn persoonlijkheid, zijn doorzettingsvermogen, zijn authenticiteit en zijn vertederende welwillendheid. Dit zijn de elementen die het "buitengewone" in elke Eddy Merckx racefiets definiëren. Elke fiets met de naam Eddy Merckx is echt uniek. Elk model vertelt zijn eigen verhaal, elk gekoppeld aan een bijzondere overwinning van hem. Elke overwinning is uniek...


VANWEGE DE CORONA PROBLEMATIEK IS ER MOMENTEEL EEN LANGE LEVERTIJD VOOR FRAMES EN FIETSEN. NEEM ALVORENS TE BESTELLEN EERST CONTACT MET ONS OP OM NAVRAAG TE DOEN NAAR DE LEVERTIJD (UPDATE 15-02-2021)Weergave:
 

Een Eddy Merckx kopen bij Dealer d-cycling:
 
  • Altijd persoonlijke service: wilt u langskomen? Wij maken een afspraak en nemen de tijd. De aanschaf van een maatwerk fiets vergt onze volle aandacht! Heeft u specifieke wensen? Ook geen probleem!
  • Inclusief: dynamische fietsmeting, zowel vóór als ná aankoop. Wij zijn gecertificeerd specialist op het gebied van Dynamische Bikefitting, waarmee we u op een goede en verantwoorde manier op de fiets zetten. Goed op de fiets zitten betekent meer fietsplezier, betere prestaties en minder kans op klachten en blessures.
  • Professionele werkplaats aanwezig voor alle service en onderhoud, ook na 18:00 kunt u bij ons terecht!
  • Mogelijkheid om uw fiets direct te verzekeren tegen schade en diefstal
 
Onze werkwijze?       
1. Offerte op maat     2. Maat bepaling     3. Fiets bouwen     4. Bikefitting en aflevering